divendres, 13 de juny del 2008

Assegurança Responsabilitat Civil

Segons tinc entés, actualment tenim 4 assegurances especialment per a activitats nàutiques, totes elles ofertades per AXA-Winterthur. De ixes quatre, 3 son les normals d'activitats nàutiques que ofertava Winterthur de sempre, i l’altra és una barreja de Responsabilitat Civil (RC) + Cobertura d’Accidents Personals negociada per la AEK directament amb AXA-Winterthur.

Per altra banda, acabem de vore amb els nostres propis ulls, que l’assegurança de Bancaixa del contingut de la vivenda del meu company de treball, elpasky, inclou també la RC de tots el vehicles marítims sense motor. Esta opció tinc que preguntar-la al de la corredoria de Winterthur, però en principi suposem que també seria bona al menys per al windsurf. El kite està catalogat com a esport de risc i moltes assegurances no es fan càrrec.

Intentaré explicar totes les modalitats que he nomenat al primer paràgraf que mitjanament conec. La següent tabla la he tret de estes 2 webs:
http://www.ferrandizmocholi.es/salud-y-accidentes/accidentes/especial-actividades-nauticas-kite-surf/

http://aek.es/inscrip_seguro.pdf






Estes son les recomanacions que em va dir Alejandro Mocholi, el de la corredoria de València:

  • L’assegurança de 45€ és ideal per als que no volen gastar-se massa pasta. No inclou accidents personals. Ideal per a convinar-lo amb una assegurança privada particular. Cal fer constar que inclou la pràctica del kite-surf.

  • El de 65€ és el mateix, però amb totes les quanties més elevades.

  • L’assegurança de 120€ no és recomanable. Ix mes barat fer-se 2 segurs per separat, 1 de RC + 1 d’accidents personals. La ACK de Catalunya heu tenen així.

En cas d’accident, qualsevol d’estos 3 segurs anteriors nomes es farien càrrec dels gastos quirúrgics en cas d’operació, però a banda n’hi han altres gastos més com els de preparació de quiròfan, hospitalització, rehabilitació, etc. Teniu en conter que si NO t’han d’operar no cobreix res!!! A l’hora de contractar-lo, els Kiters hauran de notificar a la corredoria que practiquen kite-surf per a que conste en una clàusula especial anomenant ixe esport.

Després està el de 85€, que no cobreix la mort del kiter per accident perquè últimament és extrany vore estos casos. La invalidesa per accident i la RC és també inferior, però suficient. Els gastos quirúrgics i la fisioteràpia en cas d’accident estan totalment inclosos en centres concertats per Winterthur. En centres de lliure elecció n'hi ha una franquicia de 150€. En esta modalitat podeu augmentar el valor de les quantitats cobertes parlant amb el de la corredoria. Tot es negociable.

La forma de contractar qualsevol dels 4 segurs anteriors de AXA-Winterthur es molt sencilla. Teniu que cridar per telèfon a Alejandro Mocholi al 96.389.80.44, o be contractar-lo online a traves de la seua web. Ací teniu el link:
http://www.ferrandizmocholi.es/salud-y-accidentes/accidentes/especial-actividades-nauticas-kite-surf/

Atenció, no és obligatori contractar l'assegurança a través de la corredoria de València, però ells son els qui més experiència tenen. Si ho feu amb algun altra corredoria, recordeu fer constar en la clàusula nº4 la pràctica del kite-surf per a després no tindre sorpreses.


Qualsevol dubte que tingueu podeu preguntar-me o també directament a la corredoria de Alejandro Mocholi. Ací vos deixe les dades:


Ferrándiz y Mocholí, S.L.
Plz. Polo de Bernabé, 6 Bajo
46010 Valencia (España)
Tel. +34 963 898 044
Fax +34 963 898 337
eMail: info@ferrandizmocholi.es
Web: http://www.ferrandizmocholi.es/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola:

Soc Remo Cortés, director de l'Agència AXA de Sueca, 907792- Remo Cortés.

Tenim a la vostra disposició totes les assegurances de Axa (abans Winterthur), inclòs les d'activitats nàutiques.
Disfruteu dels avantatges de tenir les assegurances en Sueca, directament en l'agència exclusiva Axa (907792-Remo Cortés) i estalvieu-se diners en les vostres assegurances d'activitats aquàtiques, com personals (autos, llar, vida. etc...), ens comprometem en aplicar tots els descomptes que Axa disposse en cada ram. (Així tindreu la millor relació qualitat/preu possible.
A més fins Agost de 2009, regal d'un banyador d'home per a cada nou client.
Comprova-ho sense compromís a:

AXA
AGÈNCIA 907792-REMO CORTÉS
Ronda del Borx, 72
46410 Sueca - València -
Tfns: 96 171 10 65 - 649 840 408
remo.cortes@agencia.axa-seguros.es
(Enfront de Jardins del Sequial, prop del Mercadona nou).