dimarts, 10 de juny del 2008

Resultat reunió dissabte dia 7 de Juny

El passat dissabte ens reunirem i entre els assistents vam acordar lo següent:


- Tots els socis hauran de tindre en vigor una assegurança de Responsabilitat Civil que almenys cobrisca els danys ocasionats a tercers en la modalitat d'esport nàutic que practique.


- També acordarem fixar una quota anual de 40€ per soci. Ixa quota anual aprofitarà per a instal·lar una ombra en la platja, així com per a confeccionar unes licres identificatives per als membres del club. D'esta manera, els socis tindrem un lloc per a protegir-nos del Sol en qualsevol moment, i també estarem degudament identificats quan rebem la visita de la policia a la platja i sabran en tot moment a qui no deuen molestar, ja que complim les normes de seguretat.


- Organitzar una jornada d'exhibició amb el recolzament de l'Ajuntament per al dissabte 26 de Juliol, amb demostració de material i activitats (Race, Salts,...), per a fomentar l'esport nàutic com el Wind, Kite o Catamarà a les nostres platges, i llevar la por als banyistes de la zona perque heu desconeixen completament.


Per a tots aquells que no assistiren, o no tinguen clar com associar-se i com fer-se la assegurança, s'explicarà posteriorment.

Vos animem a que presenteu noves idees per al club. Sempre seran ben rebudes!!!
I per a qualsevol dubte, pregunteu!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No seria millor una asegurança que cobrira a tots els membres de la associació???

Per cert, ui ha sigut el meu primer norte. Ha sigut molt dificil i les ones tampoc eu posaven gens fàcil.. Mala torrà m'ha pegat, jejeje!


Salutacions,

elpasky ha dit...

Si fem una assegurança per a tots, tindríem que assegurar el spot. Per tant, si navegarem fora d'ell ja no estaríem assegurats. A mes, de que tot aquell que navegara allí, fora o no del Grup, si que estaria assegurat en eixos moments.

A mes, hi ha gent que te altres segurs que li cobreixen la responsabilitat civil, ja siga per altres companyies asseguradores o per el mateix segur de la vivenda.

De totes formes, espereu a que Rafa pose el missatge sobre el segur que vos resoldrà molts dubtes.